[LOW] BOT issue

View previous topic View next topic Go down

[LOW] BOT issue

Post by [LOW]CJS[SR71] on Thu Jan 29, 2015 12:32 pm

It would appear that every user is being banned for the heat seeker hack every time they attempt to join by the [LOW] Bot, this is also for the users which don't use hacks either. A fix is required.

UPDATE: I crashed and now the [LOW] BOT Has also banned me.


Last edited by CJS on Thu Jan 29, 2015 12:50 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : update)
avatar
[LOW]CJS[SR71]
Very Important Person

Posts : 2373
Reputation : 65
Join date : 2015-01-16
Age : 19
Location : Perth, Western Australia, Australia

http://www.tomshardware.com/community/profile-1432456.htm

Back to top Go down

Re: [LOW] BOT issue

Post by [LOW]Rock_Man on Thu Jan 29, 2015 3:18 pm

Thanks For reporting, All innocent guys are unbanned


We are the Lords

avatar
[LOW]Rock_Man
Server Manager

Posts : 1223
Reputation : 84
Join date : 2014-03-20
Location : Cairo, Egypt

http://lordsofwar.privetbb.com

Back to top Go down

RE: [LOW] Bot issue

Post by [LOW]CJS[SR71] on Fri Jan 30, 2015 2:34 am

@[LOW]Rock_Man wrote:Thanks For reporting, All innocent guys are unbanned

Thanks for the update, owners are very helpful here!
avatar
[LOW]CJS[SR71]
Very Important Person

Posts : 2373
Reputation : 65
Join date : 2015-01-16
Age : 19
Location : Perth, Western Australia, Australia

http://www.tomshardware.com/community/profile-1432456.htm

Back to top Go down

Re: [LOW] BOT issue

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum